Binnenkort een dag extra

Vanaf oktober zal ik een andere taak in gaan nemen in de kliniek, ervaring doorgeven en met de jongeren wekelijks een opstelling doen. Een hele mooie toevoeging in de reguliere SGGZ.
Dit heeft natuurlijk ook alles te maken met ‘het Medicin’ dat Maarten heeft overgedragen. Ik zie hoe het inzicht geeft en verlicht. Het mooie is dat je dat helemaal zelf doet, samen met je voorouders. Ik wissel extra dagen in Hilvarenbeek af met dagen in de Ardennen. Regelmatig kan ik daar gebruik maken van een supermooie locatie, dus stuur me een berichtje als je denkt ‘hey dat is nog eens een fijne omgeving om een sessie te laten bezinken’ 

een dag meer regressie Esther Loeff voorouders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *